Huoneistoremontit

Man-Berg & Son toteuttaa huoneistoremontit kokonaisvaltaisesti aina pienimmistä maalaustöistä koko huoneiston kattavaan saneeraukseen. Teemme kaiken purkutöistä viimeistelytöihin ja listoituksiin. Puramme väliseiniä, uusimme kantavia rakenteita, remontoimme kylpyhuoneet ja keittiöt, maalaamme ja laatoitamme. Kauttamme saatte myös kaikki tarvittavat sähkö- ja LVI-työt.

Saneeraamme pääasiassa Helsingin arvokiinteistöjä

Huoneistoremonttikohteemme ovat pääasiassa vaativia arvokiinteistöjä Helsingin alueella. Remontoimme myös museovirastokohteita. Man-Berg & Son on monipuolinen ja kokenut huippuosaaja, jonka työn laatu on aina korkeinta mahdollista. Kaikki kohteemme ovat erilaisia – ikinä ei tule vastaan kahta samanlaista projektia.

”Asiakkaan toiveiden toteutus ja niiden ylittäminen on aina tavoitteemme numero yksi”.

Huoneistoremontti 2015

Huoneistoremontti 2017

Huoneistoremontti 2015

Tutustu referensseihimme »

Täydellinen huoneistoremonttikokonaisuus

Toteutamme kokonaisvaltaisen huoneistoremonttikokonaisuuden. Teemme kaiken purkutöistä huoneiston viimeistelyyn. Maalaamme ja laatoitamme, puramme ja uusimme väliseinät sekä kantavat rakenteet, remontoimme kylpyhuoneet ja keittiöt lattiasta kattoon. Kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittavat sähkö- ja LVI-työt.

Toimimme arkkitehtien piirustusten mukaisesti. Työhön liittyvät läheisesti myös rakennetyypit ja -kuvat. Tarkinkin suunnitelma saattaa muuttua ja remontin layout elää työmaa-aikana, kun esimerkiksi suunniteltua kodinkonetta tai hanaa ei ole enää saatavilla. Korvaava tuote on yleensä hieman erilainen ja suunnitelma vaatii teknisiä muutoksia.

Työskentelemme tiiviisti taloyhtiöiden kanssa. Käymme heidän kanssaan kaiken läpi. Toimitamme säädösten mukaiset raportit ja dokumentit. Kauttamme hoituu myös projektin valvonta.

Tarjoushintamme on ja pysyy

Tarjoushintamme ei muutu. Man-Berg & Son ei kenties ole markkinoiden edullisin vaihtoehto, mutta sen minkä lupaamme, me pidämme. Laskemme realistisen tarjoushinnan, jossa on huomioitu kaikki seikat mahdollisimman tarkasti. Erikoisuuksia ja yllätyksiä tulee aina, pyrimme ennakoimaan nämä jo tarjousvaiheessa.

Man-Berg & Son – huippulaatua sovitussa aikataulussa

Meiltä löytyy kokemusta rakennus- ja saneerausalalta yli 20 vuotta.  Olemme alan kokenut asiantuntija. Työmme lopputulos on aina laadukas ja remontti valmistuu sovitun aikataulun mukaisesti.

Meillä on vain ja ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita – työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi »