Liiketilojen saneeraus

Liiketilojen saneeraukset ovat usein niin sanottuja pikasaneerauksia – toteutamme kokonaisvaltaisen liiketilaremontin kuukaudessa tai kahdessa. Muunnamme tilat sopivaksi esimerkiksi kahvila-, ravintola- ja toimistokäyttöön.

Uusimme tilat, kuten asiakas haluaa, alusta loppuun. Puramme ja rakennamme uusia väliseiniä, uusimme sähköistykset, tietoliikennekaapelit ja valaistuksen sekä teemme kokonaisvaltaiset keittiö- ja märkätilaremontit. Käymme läpi kaikki pinnat, maalaamme, tapetoimme ja kaakeloimme. Asennamme lattiat ja viimeistelemme katot. Teemme listoitukset ja muut viimeistelytyöt.

Kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittavat sähkö- ja LVI-työt sekä vastaavan mestarin palvelut. Dokumentit ja raportit hoidamme tunnollisesti ja ajantasaisesti.

Oma toimisto 2011

Lounasravintolan uudistus

Liikuntakeskuksen uudistus

Tutustu referensseihimme »

Asiakascaseja

Galleria Forsblom

Työskentelemme pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, mutta välillä toteutamme projekteja kauempanakin. Yksi viimeisimmistä projekteistamme vei meidät aina Ruotsiin asti, jossa muutimme tilan galleriakäyttöön. Galleriatila oli iso ja aikataulu nopea. Teimme töitä yötä myöden 8 viikkoa 12 hengen porukalla. Aikataulu piti ja asiakas on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Lääkärikeskus Aava

Lääkärikeskus Aavassa olemme muuntaneet tiloja muun muassa vastaanottotiloiksi, laboratorioiksi ja leikkaussaleiksi.

Man-Berg & Son toteuttaa aina asiakkaan toiveet

Asiakkaan toiveiden toteutus ja niiden ylittäminen on aina tavoitteemme numero yksi. Työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Olemme monipuolisia ja kokeneita huippuosaaja, jonka työn laatu puhuu puolestaan. Referenssejä meiltä löytyy monelta eri alalta, olemme toteuttaneet muun muassa tilojen muutoksia kahvila-, ravintola-, galleria- ja toimistokäyttöön. Kaikki projektimme ovat uniikkeja – ikinä ei tule vastaan kahta samanlaista kohdetta.

Man-Berg & Son on ollut rakennus- ja saneerausalalla jo yli 20 vuotta. Olemme alan kokenut asiantuntija, jonka tarjoukseen voit luottaa – tarjoushintamme ei muutu. Me pidämme sen, minkä lupaamme. 

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi »