Linjasaneeraukset

Toteutamme linjasaneerauksia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla hieman pienemmissä, noin 5-15 asunnon taloyhtiöissä. Suoritamme linjasaneeraukset aina suojauksesta ja purusta uudelleenrakennukseen ja viimeistelyyn. Meiltä saatte kokonaisvaltaisen linjasaneerauspaketin, joka pitää sisällään itse saneerauksen sekä projektin valvonnan.

2015

2015

2015

Tutustu referensseihimme »

Paletti pysyy kasassa, kun yksi toimija vastaa kaikesta

Man-Berg & Son vastaa linjasaneerausprojektin kaikista osasista kokonaisvaltaisesti. Kun kaikki menee yhden toimijan kautta, etenee projekti sujuvasti. Aikataulut pysyvät, kun logistiikka toimii ja oikeat tarvikkeet ja työmiehet ovat paikalla oikeaan aikaan.

Kauttamme saatte saneeraustöiden lisäksi kaikki tarvittavat sukitukset, LVI-työt ja sähköasennukset. Ulkopuolinen yhteistyökumppanimme toimii projektin vastaavana mestarina ja valvojana. Lisäksi työskentelemme tiiviisti taloyhtiöiden kanssa ja käymme heidän kanssaan kaiken läpi. Toimitamme asiakkaille automaattisesti tarvittavat raportit ja dokumentit.

Pienessä organisaatiossa kustannukset pysyvät kurissa

Man-Berg & Son on pieni organisaatio, joka on yksi ehdottomista vahvuuksistamme. Pienen toimijan peruskulut eivät ole isoja ja joustoa löytyy – kun yhtiö luottaa meihin, se näkyy myös hinnassa.

Linjasaneeraukselle lasketaan aina realistinen kokonaisbudjetti, joka sisältää kaiken mahdollisen ja mahdottoman yksityiskohtaisesti. Pyrimme siihen, että tarjoushintamme ei muutu. Remonttitöissä saattaa kaikesta huolimatta kuitenkin tulla aina yllätyksiä vastaan, jotka aiheuttavat lisätöitä. Esimerkiksi, kun arkkitehdin suunnittelemaa hanaa tai wc-istuinta ei ole enää saatavilla, on hankittava korvaava tuote, joka saattaa aiheuttaa muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan.

Man-Berg & Son ei ole markkinoiden edullisin vaihtoehto – mutta sen minkä lupaamme, me pidämme.

Man-Berg & Son – linjasaneerausten ammattilainen

Man-Berg & Son on ollut rakennus- ja saneerausalalla jo yli 20 vuotta. meillä on kokemusta hyvin erilaisista kohteista ja kiinteistöistä – ikinä ei tule vastaan kahta samanlaista projektia. Olemme linjasaneerausten kokenut asiantuntija. Työmiehemme ovat monipuolisia ja kokeneita huippuosaaja. Työmme laatu on aina korkeinta mahdollista ja saneeraus valmistuu aikataulun mukaisesti.

Meillä on vain ja ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita – työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi »