Saaristorakentaminen

Saaristorakentaminen on vaativaa työtä pitkien välimatkojen, haastavien sääolosuhteiden ja ulkosaariston olemattomien tie- ja lossiyhteyksien vuoksi. Man-Berg & Son pitää huolen, että asiakas saa mitä on tilannut. Aikataulumme pitävät ja kaikki toimii. Meillä on hyvä ja kokenut työporukka, joka on tottunut työskentelemään saaristo-olosuhteissa. Saaristossa töitä voidaan tehdä lähes vuoden ympäri, yleensä helmi-maaliskuusta jouluun.

Teemme töitä ulkosaariston viimeisillä saarilla asti. Olemme rakentaneet taloja, laitureita, vierasmökkejä ja saunoja muun muassa Iniössä, Inkoossa ja Porkkalassa. Rakennustöiden lisäksi hoidamme myös tarvittavat kaivuu- ja louhintatyöt sekä piharakentamisen kivetyksineen ja istutuksineen. Asennamme sähköt, viemärit ja aurinkopaneelit. Kauttamme saatte jopa porakaivot.

Venevaja. Valmistumisvuosi 2014.

Lasiseinäinen katettu grillikatos (2014).

Proomukumppani hoitaa kuljetukset.

Tutustu referensseihimme »

Rakennustavarat kuljetamme perille proomulla

Aikataulutamme ja hoidamme kaikki tavaratoimitukset saareen. Logistiikka toimii moitteettomasti, suunnittelemme tarkasti, mitkä tavarat toimitetaan perille missäkin proomukuljetuksessa. Välimatkat ovat pitkät, joten varaa virheisiin ei ole – tarvittavien materiaalien on oltava perillä suunnitelman mukaisesti. Rakennusurakan aikana käytämme proomukuljetusta yhteensä noin kolme kertaa. Työmiehet kulkevat saareen omilla veneillämme.

Äärimmäisissä tapauksissa olemme käyttäneet jopa helikopteria tavarankuljetukseen, esimerkiksi iso lasiseinä on lähes mahdoton kuljettaa proomusta rannasta ylös rakennuspaikalle. Helikopterilla elementti saadaan suoraan asennuspaikalle.

Hoidamme projektin kokonaisvaltaisesti ja ehdotamme ratkaisuja

Arkkitehti tekee suunnitelman, me hoidamme asiakkaan kanssa loput. Ehdotamme materiaaleja, neuvottelemme valinnoista asiakkaan kanssa ja käymme asioita kohteessa asiakkaan kanssa läpi. Suunnittelemme laiturin kiinnityksen, esimerkiksi, aina paikan päällä.

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja loppujen lopuksi teemme aina, kuten asiakas haluaa – tavoitteemme on asiakkaan toiveiden toteutus ja niiden ylittäminen.

Tarjoushintamme pitää

Laskemme mahdollisimman realistisen tarjouksen. Erikoisuuksia ja yllätyksiä tulee aina, pyrimme ennakoimaan nämä jo tarjousvaiheessa. Man-Berg & Son ei kenties ole markkinoiden edullisin vaihtoehto, mutta sen minkä lupaamme, me pidämme. Olemme huippuosaaja, joka hoitaa vaativammatkin kohteet valmiiksi aikataulun mukaisesti.

Man-Berg & Son – laadukas valinta

Man-Berg & Son tarjoaa kokonaisvaltaista avaimet käteen -pakettia saaristorakentamiseen. Hoidamme koko projektin alusta loppuun kaikkine osa-alueineen. Toteutamme jopa saaren maanmittaukset.

Olemme olleet rakennus- ja saneerausalalta yli 20 vuotta. Työmme lopputulos on aina laadukas ja valmistuu sovitun aikataulun mukaisesti. Meillä on vain ja ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita – työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi »