Uudisrakentaminen

Uudisrakentamiseen liittyy aivan kaikki – tontin puiden kaadosta, louhinnasta ja perustuksista aina itse rakentamiseen, LVI-töihin ja pihatöihin. Tarjoamme asiakkaillemme täydellisen uudisrakennuspaketin.

Työskentelemme pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

2009

2014

2015

Tutustu referensseihimme »

Täydellinen rakennuspaketti

Hoidamme kaikki talonrakennukseen liittyvät asiat – asiakkaan ei tarvitse välttämättä itse olla edes fyysisesti paikalla rakennusaikana. Man-Berg & Son vastaa uudisrakentamisen kaikista osa-alueista kokonaisvaltaisesti. Kun kaikki palaset menevät yhden henkilön kautta, etenee projekti sujuvasti. Aikataulut pitävät, logistiikka toimii optimaalisesti ja sovitut työvaiheet toteutetaan oikea-aikaisesti.

Kauttamme saatte muun muassa kaikki projektiin liittyvät kaivuutyöt, louhinnat, pihatyöt, porakaivot, LVI-työt, sähköasennukset ja aurinkopaneelit. Hoidamme myös vastaavan mestarin työt ja urakan valvonnan. Toimitamme asiakkaalle aina automaattisesti tarvittavat raportit ja dokumentit.

Asiakkaita Euroopassa ja Aasiassa

Välittäjät tuntevat meidät ja saamme usein asiakkuuksia myös ulkomailta. Asiakas ostaa tontin ja tulee takaisin, kun talo on valmis. Me hoidamme koko projektin. Olemme rakennusaikana asiakkaaseen tiiviisti yhteydessä ja lähetämme asiakkaalle muun muassa kuvia urakan edistymisestä.

Tarjouksemme sisältää kaiken

Laskemme alusta lähtien asiakkaalle mahdollisimman realistisen tarjouksen. Joka projektissa tulee vastaan erikoisuuksia ja yllätyksiä, jotka pyrimme ennakoimaan jo tarjousvaiheessa. Man-Berg & Son ei kenties ole markkinoiden edullisin vaihtoehto, mutta sen minkä lupaamme, me pidämme. Olemme huippuosaaja, joka hoitaa vaativammatkin kohteet valmiiksi aikataulun mukaisesti.

Man-Berg & Son – kun vain paras kelpaa

Tavoitteemme numero yksi on asiakkaiden toiveiden täyttäminen ja niiden ylittäminen. Työskentelemme niin kauan, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, siksi meillä onkin vain ja ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita. Vähempään emme tyydy.

Man-Berg & Son on ollut rakennus- ja saneerausalalta yli 20 vuotta. Olemme suhteellisen pieni toimija, joten olemme joustavia ja pääsemme tekemään projekteja nopeallakin aikataululla.

Kun etsit uudisrakentamisen huippuosaajaa, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi »